Cemal Sala İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Eğitim ve öğretimde sürekli yenileşmeyi esas alan Cemal Sala İmam Hatip Ortaokulu vizyonu, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile Hakkâri’de saygın ve lider bir okul olmaktır.

Misyon: İlkeli, duyarlı, başarılı, araştırmacı, iletişim becerileri gelişmiş, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, cesaretli, ulusal kültürünü özümsemiş, evrensel düşünen, kendine güvenen, çevresine ve kendisine duyarlı, mutlu ve umutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - okul müdürü

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cemalsalaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Dize Mahallesi 331.Sokak No10 Yüksekova HAKKARİ

Öğretmen :1
Öğrenci :43
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Dize Mahallesi 331.Sokak No:10 Yüksekova HAKKARİ

Adres - Dize Mahallesi 331.Sokak No10 Yüksekova HAKKARİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yüksekova ilçesinde Selahaddin Eyyübi Hava Limanı bulunmaktadır. Hava yoluyla kısa sürede ilçeye ulaşım sağlanabilmektedir. Yüksekovaya kara yoluyla ulaşım Van merkezden ve Hakkari Merkezden kalkan otobüs ve minübüslerle sağlanmaktadır. Bazı illerden direk otobüs seferleri de yapılmaktadır. Van iline uçak, otobüs ve trenle ulaşılabilir. Van - Yüksekova arası yaklaşık 3 saatlik bir yolculuk sürmektedir ve genelde akşam 17:00e kadar saat başı araç bulunmaktadır.